Even voorstellen:
Laura Mijn naam is Laura Plomp – Van ’t Zand.
Ik ben een vrolijke vrouw uit het Den Haag van 1973,
hoogsensitief, HVO Docent,
creatief met draadjes en lapjes,
gediplomeerd Dru Yoga docent, Luisterkindwerker,
Bachbloesem Therapeut en Reiki therapeut,
historicus en trotse moeder van Annika en Eelco.

Dat klinkt misschien allemaal aardig divers, en dat klopt ook! Ik heb een brede interesse en ben erg leergierig. Toch is er wel een rode draad te herkennen. Alles wat ik doe, doe ik vanuit passie. Ik hou ervan dingen te doen waar ik blij van wordt, waar ik energie van krijg, en die gewoon ‘goed’ voelen. Een van mijn passies is anderen helpen zichzelf te helpen, zichzelf te ontdekken, zodat zij dingen gaan doen, waarvan ze dachten dat ze het nooit zouden kunnen. Want een mens kan zoveel! Ik ontdek het zelf elke dag weer een beetje meer…

Wat betreft mijn achtergrond: Al in mijn tienerjaren kwam ik in contact met yoga. Een paar jaar daarna volgden opleidingen in Reiki (I en II). In de tussentijd voltooide ik mijn Geschiedenisopleiding aan de Universiteit Leiden en was ik werkzaam in het bedrijfsleven, waar ik veel ervaring opdeed in het geven van instructies, presentaties en cursussen. Rond mijn 30ste besloot ik wat anders te gaan doen, en te starten met de Dru Yoga docentenopleiding bij de Life Foundation International. Bovendien besloot ik om de PABO te gaan doen en groepsdocent op de basisschool te worden. In 2005 en 2006 heb ik beide opleidingen met succes afgerond. Tevens rondde ik een opleiding tot Theta-healer af en vergrootte ik mijn kennis op het gebeid van edelstenen en Schlusslerzouten.

Sinds april 2007 geef ik Dru Yoga les. Tussen 2010 en 2015 heb ik een lange sabbatical genomen waarin ik intens heb genoten van mijn kinderen. Tussendoor heb ik mijn opleidingen voor Bachbloesemtherapeute en Luisterkindwerker afgerond.

Nu mijn kinderen wat groter zijn, ben ik weer in de gelegenheid om mij vol overgave te storten op mijn praktijk.