De Luisterkindmethode voor Kinderen en Volwassenen


KINDEREN


logo luisterkindDe Luisterkind methode is ontwikkeld door Diana van Beaumont. In eerste instantie is de methode ontwikkeld met kinderen in gedachten. Kinderen brengen ongelofelijk veel positiviteit, liefde en energie in de wereld.
Prachtige, stralende sterretjes…En toch maken we ons er ook vaak zorgen over. Driftbuien, slecht presteren op school, pestgedrag of juist het pispaaltje in de klas. “Waarom toch?” vraag je je als ouder af. “Waarom heeft mijn zoon zo weinig vriendjes? Waarom slaat mijn dochter haar kleine broertjes telkens als ik me even omdraai?” Het zijn dit soort vragen die vaak moeilijk te beantwoorden zijn. Vaak is het kind te klein om het goed te verwoorden of zich niet bewust dat het gedrag als “probleem” wordt gezien bij zijn ouders.
In zo’n geval kan een Luisterkindafstemming uitkomst bieden. Als Luisterkindwerker stem ik me af op je kind, zonder met het kind in één ruimte te zijn. Het is ook niet noodzakelijk om “klaar” te zitten. Tijd en afstand is in de afstemming niet belangrijk. Een mailtje met het verzoek, situatieschets, vragen en een foto zijn voldoende.

Hoe gaat een afstemming?

Tijdens de afstemming “praat” ik op zielsniveau met je kind. Tijdens het gesprek wordt meestal snel duidelijk waar de knelpunten zitten, en kunnen we ze vaak ook al (samen) oplossen. Het is goed mogelijk dat in de afstemming blijkt dat je ook als ouder je kind kunt helpen om de dagelijks situatie voor kind en gezin te verbeteren. Je krijgt dan handvaten aangereikt, waar je de komende tijd aan kunt werken. Of en hoe je dat doet, mag je uiteraard geheel zelf bepalen.

Een belangrijk gegeven in de Luisterkindmethode is, dat het kind altijd voorop staat. Ik luister naar je kind, naar wat hij of zij aan mij wil vertellen. Vaak worden in het gesprek vragen van ouders beantwoord, maar uiteindelijk zijn die vragen altijd ondergeschikt aan wat het kind zelf wil vertellen. Daarbij is van belang dat je je realiseert dat niet alleen jij wilt dat het kind gelukkig is, maar dat het kind een minstens zo sterk verlangen heeft om jullie als ouders gelukkig te zien. Jouw kind houdt onvoorwaardelijk van jou, net zoals jullie onvoorwaardelijk van jullie kind houden.

Als ik me afstem luister ik dus naar je kind en schrijf ik hetgeen dat hij of zij me vertelt zo direct en onbevooroordeeld mogelijk op. Op deze wijze fungeer ik als een schakel tussen het kind en jullie als ouders. Het geeft jullie handvaten om elkaar beter te begrijpen en beter naar elkaar te kunnen luisteren. Niets meer en niet minder.

Voor wie?

Stem ik dan alleen af als er “problemen” zijn? Natuurlijk niet! Een Luisterkindafstemming kan altijd, ook als je gewoon nieuwsgierig bent naar of je kind inderdaad lekker in z’n vel zit, of als je je afvraagt of er nog dingen zijn die je over het hoofd ziet en (nog) beter kunt doen. Een Luisterkind afstemming is voor ieder kind geschikt, of je kind een baby, peuter, kleuter, basisschoolleerling of puber is. Wel is het zo dat kinderen vanaf tien jaar zelf akkoord moeten geven voor een afstemming.

Ook voor kinderen met een ziekte of verstandelijke beperking kan een afstemming worden gedaan. Het is zelfs mogelijk om een afstemming te doen op een (nog) ongeboren kindje in je buik of de geboorte te laten begeleiden door een Luisterkindwerker. Zelf doe ik dit soort afstemming niet, maar er zijn veel collega’s die je daarbij goed kunnen helpen. Zie voor een lijst: http://www.dianavanbeaumont.nl/links/14-luisterkind-werkers Let op:Tarieven en disciplines van de Luisterkindwerkers kunnen onderling verschillen.

Ook voor volwassenen kan een Luisterkindafstemming worden gedaan. We zijn immers allemaal kinderen van moeder Aarde! Zie voor meer informatie onder “VOLWASSENEN” verder op deze pagina

Een afstemming aanvragen:

NB: Momenteel kun je geen luisterkind afstemming aanvragen. Als je op korte termijn een luisterkind afstemming wil aanvragen kijk dan op de website van Diana van Beaumont: https://www.dianahendriks.nl/luisterkindwerkers/.

Je kunt bij mij een afstemming aanvragen door een mail te sturen naar info@yogalaura.nl. Ik stuur je dan een mail terug met de algemene voorwaarden, en een beschrijving van wat je precies wel en niet kunt verwachten. Je krijgt ook informatie over wat je precies mee moet sturen voordat ik de afstemming kan doen. Een afstemming kost € 30,00. Als je akkoord bent met de voorwaarden, kun je de benodigde gegevens, zoals een foto van je kind, een korte schets van het gezinsleven en omstandigheden van het kind, en de vragen die je hebt, naar me opsturen. Als ik alle gegevens en de betaling heb ontvangen, plan ik de afstemming in. Meestal lukt dat binnen twee weken, maar het kan zijn dat het maximum aantal aanvragen voor die weken al bereikt is en dat het iets langer duurt. Dat laat ik je dan van te voren weten.

Als je eerst nog wat vragen hebt over de Luisterkindafstemming, aarzel dan niet met mij contact op te nemen. Mail naar info@yogalaura.nl

Tot slot: toveren gebeurt alleen in sprookjesland…

Misschien klinkt je dit alles een beetje als magie. Ik kan je verzekeren dat ik niet kan toveren! Ik ben ook geen arts, psycholoog of spirituele gids of zo. Ik ben iemand die geleerd heeft om op een telepathische manier op zielsniveau contact te maken met iemand anders. Ik voer slechts een gesprek met iemand, stel vragen en schrijf het antwoord zo letterlijk mogelijk op. Deze antwoorden deel ik vervolgens met degene die de afstemming heeft gevraagd. In feite heb ik dus geleerd om gebruik te maken van kwaliteiten die elk mens van nature heeft. Ik ontdek zelf elke dag opnieuw hoeveel kracht en talenten een mens eigenlijk bezit. Hoe mooi zou het zijn als iedereen zijn natuurlijk kwaliteiten zou ontdekken, en we allemaal konden delen in deze rijkdom!

Meer informatie over de Luisterkind methode, reacties van mensen en een lijst van Luisterkindwerkers vind je op de website van Diana van Beaumont: http://www.dianavanbeaumont.nl/

VOLWASSENEN

Ook al denken we onszelf goed te kennen, soms worstelen we met bepaalde emoties, lopen we telkens tegen dezelfde struikelblokken aan, of vragen we ons af of we nu wel of niet die nieuwe stap zullen zetten in ons leven. Op zo’n moment kan een Luisterkindafstemming jou helpen om bepaalde zaken in je leven helder te krijgen, een bevestiging te krijgen van wat je misschien (on-) bewust wel wist, of antwoorden te krijgen op vragen die je misschien al je hele leven hebt. Door een Luisterkindafstemming kunnen puzzelstukjes op hun plaats vallen, en kun je handvatten krijgen om verder te komen, en meer vertrouwen te krijgen in de wijsheid van je eigen ziel.

De manier van afstemming is in feite hetzelfde als het afstemmen op kinderen. De afstemming gebeurt op afstand. Je hoeft dus ook niet te reizen of “klaar te zitten”.

Ook het aanvragen van een Luisterkindafstemming voor volwassenen gaat precies hetzelfde als voor kinderen. Stuur een mail naar mij info@yogalaura.nl en ik laat je weten wat er precies nodig is om de afstemming daadwerkelijk te laten plaatsvinden. Let wel: het is niet mogelijk een afstemming op een ander aan te vragen. Ik behandel alleen aanvragen van mensen op wie ik de afstemming doe! De enige uitzonderingen zijn kinderen onder de 10 jaar, of mensen met een verstandelijke beperking die niet in staat zijn om zelf een aanvraag te kunnen doen. Meer informatie over de Luisterkindmethode vind je op http://www.dianavanbeaumont.nl/

Een afstemming aanvragen:

NB: Momenteel kun je geen luisterkind afstemming aanvragen. Als je op korte termijn een luisterkind afstemming wil aanvragen kijk dan op de website van Diana van Beaumont: https://www.dianahendriks.nl/luisterkindwerkers/.

Je kunt bij mij een afstemming aanvragen door een mail te sturen naar info@yogalaura.nl

Ik stuur je dan een mail terug met de algemene voorwaarden, en een beschrijving van wat je precies wel en niet kunt verwachten. Je krijgt ook informatie over wat je precies mee moet sturen voordat ik de afstemming kan doen. Een afstemming kost € 30,00.

Als je akkoord bent met de voorwaarden, kun je de benodigde gegevens, zoals een foto van jezelf, een korte schets van het gezinsleven en de vragen die je hebt, naar me opsturen. Als ik alle gegevens en de betaling heb ontvangen, plan ik de afstemming in. Meestal lukt dat binnen twee weken, maar het kan zijn dat het maximum aantal aanvragen voor die weken al bereikt is en dat het iets langer duurt. Dat laat ik je dan van te voren weten.

Als je eerst nog wat vragen hebt over de Luisterkindafstemming, aarzel dan niet met mij contact op te nemen. Mail naar info@yogalaura.nl